Fotbal intern

"Steaua nu avea nevoie de erori de arbitraj!" Edi Iordanescu ataca dupa ce a pierdut Cupa Ligii! Faza care a RUPT meciul

STEAUA 3-0 PANDURII | Edi Iordanescu ataca arbitrajul dupa ce a pierdut finala Cupei Ligii cu Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2015, 22:37
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2015, 22:54

Antrenorul Pandurilor a acuzat ca Steaua a primit cadou penaltyul din care a deschis scorul in minutul 3.

"Vreau sa il felicit pe Galca. Ne laudam ca am ajuns in finala, dar nu ne-am multumit cu atat, am vrut sa castigam Cupa... Nu vreau sa comentez arbitrajul. Steaua nu avea nevoie de greseli de arbitraj in favoarea ei."

"La penalty a fost offside, iar daca la finala dai un asemenea penalty. Baietii spuneau ca la penalty tusierul a ridicat steagul si apoi l-a lasat jos. Dar maine se uita asta si Steaua ramane cu Cupa."

"Sa se dezechilibreze o finala din minutul 3 te da peste cap total. A trebuit sa lasam spatii. Mergem inainte, capul sus. Ii felicit pe baieti si pe cei care au fost inainte aici. Sunt increzator ca nu a fost si ultima mea finala. In prima repriza Steaua nu a avut ocazii", a spus Edi Iordanescu la DigiSport.

"Sunt dezamagit ca nu am reusit sa castig aceasta finala, dar sunt mandru de performanta reusita cu aceasta echipa, sa jucam prima finala din istoria clubului. Important este sa tinem capul sus, sa mergem inainte si sa luptam pentru evitarea retrogradarii", a declarat Mihai Radut la conferinta de presa.

CITESTE SI

Modifică setările cookies