Razvan Burleanu FRF Fotbal intern

EXCLUSIV "Răzvan Burleanu, președinte pe viață la FRF!". Ionuț Negoiță explică de ce nu se face o schimbare

Răzvan Burleanu este aproape de al treilea mandat consecutiv la șefia FRF.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 15:33
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 15:33

În absența unui contracandidat de calibru, Răzvan Burleanu ar urma să preia destinele fotbalului românesc și pentru următorii patru ani. Alegerile vor avea loc în aprilie, iar Burleanu este aproape sigur că va câștiga cel de-al treila mandat.

Ionuț Negoiță, cel care a cedat Dinamo acționarilor spanioli care au dus clubul în prăpastie crede că Burleanu va câștiga mandat după mandat, așa cum făcea și Mircea Sandu, fiind președinte ”pe viață”.

”Sunt foarte detașat de fenomen, din fericire pentru mine și îi compătimesc pe cei care nu știu să facă altceva decât fotbal. Din păcate, în România, resursa umană profesionistă în fotbal e foarte săracă.

Nu mă surprinde (n.r. - că Burleanu e singurul candidat), nu mă interesează. Probabil nu interesează pe nimeni să conducă Federația în afară de el. O să fie și el ca Mircea Sandu, pe viață”, a spus Ionuț Negoiță, la microfonul PRO TV.

Mbappe, chemat la Dinamo

În glumă, Negoiță îl cheamă pe Kylian Mbappe la Dinamo. Starul francez a intrat în ultimele luni de contract cu PSG și presa internațională a scris că este ca și transferat la Real Madrid. ”Să existe un echilibru cu celălalt 'Mbappe' de la rivală”, a glumit omul de afaceri, făcând referire la porecla pe care i-a pus-o Gigi Becali lui Florinel Coman de la FCSB.

Sincer, m-am uitat așa sporadic la meciuri. Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, că îmi pierd timpul, dar știu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract și ar fi soluție pentru sezonul următor, mă gândesc. Ca să existe și un echilibru cu celălalt 'Mbappe' de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a mai spus Negoiță, la microfonul PRO TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!