Razbunarea lui Piturca! Selectionerul are "cheia" pentru vitrina cu trofee a Universitatii si il poate distruge pe Mititelu

Razbunarea lui Piturca! Selectionerul are "cheia" pentru vitrina cu trofee a Universitatii si il poate distruge pe Mititelu

►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

"Razboiul" dintre Victor Piturca si Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, echipa declarata falimentara in urma cu doar cateva zile, continua, selectionerul echipei nationale avand de recuperat nu mai putin de 7 milioane de euro.

Invins in instanta de Victor Piturca, Adrian Mititelu este obligat acum sa ii plateasca antrenorului daune uriase, insa omul de afaceri se afla in imposibilitatea de a-i achita banii fostului tehnician al Universitatii.

Astfel, Prosport.ro scrie ca Piturca s-a inscris la masa credala a clubului FC Universitatea Craiova si este primul debitor pe lista depusa la tribunal. In cazul in care Piturca nu isi va recupera toti banii, acesta doreste sa obtina palmaresul clubului Universitatea Craiova.

Potrivit sursei citate, Piturca ar intentiona sa cedeze palmaresul catre echipa CS Universitatea Craiova, aflata in acest moment in proprietatea autoritatilor.

Victor Piturca a inceput procesul cu Mititelu in 2011, dupa ce a plecat cu scandal de la FCU Craiova, acuzandu-l pe fostul sau sef ca l-ar fi inselat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies