"Rapidul e ca o fata frumoasa de care fug toti cand e s-o ceara de nevasta" :) Cum vad rapidistii sansele de a avea un nou patron

"Rapidul e ca o fata frumoasa de care fug toti cand e s-o ceara de nevasta" :) Cum vad rapidistii sansele de a avea un nou patron

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Rapidistii au scapat de emotiile falimentului si se indreapta catre Liga I, echipa lui Viorel Moldovan fiind calificata in faza Play Off-ului pentru promovare, unde se va lupta insa cu CSMS Iasi si FC Clinceni pentru promovare.

Invingatori in meciul disputat ieri impotriva celor de la Rapid CFR Suceava, giulestenii se gandesc acum la lupta finala din Play Off, unde vor avea de purtat batalii si cu Unirea Slobozia, ACS Berceni si SC Bacau, echipe care vor juca si ele, insa care nu vor putea promova din cauza faptului ca nu si-au depus dosarele de licentiere.

Pe langa promovare, rapidistii mai au insa un dor - sa se bucure de sprijinul financiar al unui/unor oameni de afaceri, care sa investeasca in transferuri si care sa achite salariile la zi.

Sperantele acestora sunt insa tot mai mici, mai ales dupa ce interesul oamenilor de afaceri aflati "in spatele" lui Viorel Moldovan s-a diminuat. Astfel, rapidistilor nu le-a ramas decat sa faca haz de necaz.

Antrenorul secund al Rapidului, Sandu Tabarca, a comentat la finalul meciului cu Rapid CFR Suceava, incheiat cu scorul de 5-1 pentru bucuresteni, ca "Rapidul e ca o fata frumoasa pe care o parasesc toti iubitii".

"Noi am facut totul pentru a promova, dar precum a spus Daniel Pancu, in primul rand trebuie sa vina conducerea sa ne spuna ce are de gand, pentru ca situatia de incertitudine care a planat permanent asupra noastra ne ucide.

Momentat nu vad o iesire din impas. De regula am fost foarte rar pus in pozitia de a nu avea un raspuns, dar aici este o lipsa totala de respect fata de munca noastra. Toata lumea a asteptat acest plan de reorganizare si nu se intampla absolut nimic.

La sumele care se vehiculeaza, 3-4 milioane de euro, nu cred ca ar fi cineva dispus sa investeasca aici, dar imi este dat sa nu inteleg acest fenomen. Rapidul este ca o fata frumoasa de care toata lumea este indragostita, dar pe care o paraseste atunci cand trebuie sa o ceara de nevasta. E deja un fenomen paranormal", a spus Sandu Tabarca la Radio Sport Total FM.

Antrneorul giulestean a comentat si pe seama sanselor de promovare ale Rapidului, acesta spunand ca Play Off-ul ar putea aduce un prim plan un "trafic de puncte".

"Nimeni nu s-a gandit la acest lucru (n.r faptul ca unele formatii cu sanse la promovare nu-si vor depunde dosarele de licentiere) cand s-a luat decizia de a juca un Play Off. Se lasa foarte mult loc de interpretare si nu cred ca este bine pentru absolut nimeni.

Este o competitie neloiala din punctul asta de vedere, ne luptam neplatiti de aproape un an de zile cu echipe care sunt platite la zi, cel putin Iasiul si Clinceniul. Cei care au planificat asta ar fi trebuit sa stie care sunt echipele cu infrastructura necesara.

Din punctul meu de vedere, Clinceniul nu cred ca are baza necesara pentru a juca in Liga I, iar cu aceste actiuni de infiintare a unei echipe artificiale si de a o muta la Pitesti, atunci chiar gonim si mai mult spectatorii de langa echipele care sunt iubite", a adaugat acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies