Prima reacție a lui Edi Iordănescu despre oferta din Anglia și cu cine se află "într-o discuție concretă"

Edi Iordănescu a vorbit miercuri la Ora Exactă în Sport, de la Pro X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 12:49
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 13:07

Edi Iordănescu, antrenor liber de contract după despărțirea de FCSB, a reintat în cărți pentru funcția de selecționer al României în contextul în care discuțiile dintre Răzvan Burleanu și Ladislau Boloni, principala țintă a FRF, nu se concretizează încă.

Antrenor tânăr, cu un CV consistent, Edi Iordănescu pare că nu mai e interesat de Liga 1, după cum afirmă, și așteaptă o ofertă concretă din străinătate. Recent, Narcis Răducan, un apropiat al antrenorului în vârstă de 43 de ani, a spus că Iordănescu ar avea o ofertă de la un club din eșalonul al doilea din Anglia. 

Informația a fost dezvoltată de Edi Iordănescu la Ora Exactă în Sport. Iordănescu a mai precizat că a avut o propuneredin Grecia, dar are o discuție concretă și din zona Golfului.

"A fost o ofertă din Grecia, de la un club cu care am fost în contact în ultimii trei ani, este o discuție concretă în zona Golfului, am anumite ezitări, anumite lucruri care mă țin în loc și mai sunt discuții în Europa.

Singura ofertă din zona Golfului. Referitor la Anglia, am fost abordat de un agent care nu este român, mi-a spus că sunt pe listă acolo, că oamenii au fost încântați de CV-ul meu. Dacă asta se va materializa într-o ofertă, rămâne de văzut", a declarat Edi Iordănescu, la Ora Exactă în Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies