Noua bijuterie din fotbalul romanesc, la pret de nimic! Steaua, Dinamo sau CFR pot face o afacere dementiala! Cum pot lua un jucator de 5.000.000 de euro:

Autor: Sport.ro
Vineri 08 Noiembrie 2013, 22:30

	Noua bijuterie din fotbalul romanesc, la pret de nimic! Steaua, Dinamo sau CFR pot face o afacere dementiala! Cum pot lua un jucator de 5.000.000 de euro:

► Se vede RIO! Ia-ti numele de brazilian si poti castiga AICI tricoul HAGINHO 10!

Rapidul tremura in liga a doua, unde se afla doar pe locul al 4-lea al primei serii, iar fanii au toate motivele sa se teama si din cauza insolventei. Actionarii clubului din Giulesti mai au 7 zile sa finalizeze planul de reorganizare care ar trebui sa salveze clubul de la faliment.

Desi Nicolae Cristescu anunta ca are 'temele' facute, situatia pare sa fie extrem de complicata.

Rapidistii si-au luat un angajament destul de greu de tinut in fata judecatorilor, clubul fiind nevoit sa aduca sume importante la buget din vanzarea de jucatori, dar si din publicitate sau sponsorizari. Rapidul este obligat sa aduca pana in mai 2014 circa 600.000 de euro din vanzarea de jucatori, la care s-ar adauga si cate un milion de euro anual din publicitate, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

In aceste conditii, cu jucatori extrem de tineri, care nu au reusit inca sa se afirme, situatia pare sa fie extrem de complicata, singura marfa de export a giulestenilor fiind pustiul Alex Ionita, golgheterul echipei.

Vor 5 milioane, dar au nevoie disperata de bani
Nicolae Cristescu spunea in urma cu doar cateva zile ca 'perla' Rapidului, Alex Ionita, nu va pleca din Giulesti curand sau cel putin nu in schimbul unei sume cu mai putin de 7 cifre. Cu toate acestea, nevoia disperata de bani ii poate impinge pe rapidisti sa ia o masura drastica, iar 'rivalele' din fotbalul romanesc ar putea intra repede pe fir, mai ales dupa ce Dinu Gheorghe, presedintele Astrei, a spus ca Ionita va ajunge sa valoreze multe milioane.

Vasile, urmarit de Lazio
In cazul in care vor decide sa-l pastreze cu orice pret pe Ionita, rapidistii ar putea fi salvati de Lazio Roma, echipa care il monitorizeaza de mai multa vreme pe Nicolae Vasile, pusti care a debutat in Liga 1 la doar 17 ani. Acelasi Nicolae Cristescu spunea ca fundasul stanga ar putea pleca in schimbul unei sume de peste 1 milion de euro, dar situatia se poate schimba exact ca si in cazul lui Ionita.

Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în aproape toată țara. Judetele vizate
BRAT