National Arena, INCHISA in 2015? Scandal intre firma care administreaza stadionul si Primarie! Anuntul oficial

National Arena, INCHISA in 2015? Scandal intre firma care administreaza stadionul si Primarie! Anuntul oficial

Primaria e somata sa plateasca firma care administreaza National Arena. 

UTI Grup a anuntat marti ca ar putea suspenda serviciile de mentenanta tehnica, intretinere curenta si administrare pentru Arena Nationala, din cauza nerespectarii din partea Primariei Bucuresti a conditiilor contractuale si neonorarii platilor pentru serviciile realizate in perioada noiembrie 2014 - februarie 2015, scrie Hotnews.ro.

Cuantumul datoriilor Primariei Municipiului Bucuresti fata de UTI Grup se ridica in prezent la peste 3,46 milioane lei, din care pentru peste 2,55 milioane lei s-a inregistrat o intarziere de peste 64 de zile de la data scadentei. Fara aceste lucrari de mentenanta, meciurile de fotbal programate pentru 2015 ar putea fi anulate, avertizeaza UTI.

"Neplata facturilor este nejustificata, iar aceasta situatie pericliteaza buna desfasurare a activitatii de intretinere si administrare a celui mai mare stadion din Romania si mentinerea echipamentelor la standardele de calitate stipulate in contract.

In conditiile neplatii consecutive a facturilor, mentinerea la un nivel optim de functionare a tuturor instalatiilor care deservesc Arena Nationala si, in special, a celor care asigura cresterea gazonului, pentru care a fost necesara o investitie de 900.000 de euro, va fi imposibil de realizat, iar calitatea gazonului va fi afectata", se arata in comunicatul grupului UTI.

Citeste aici mai multe detalii

Citeste si:National Arena
VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies