Mutu organizeaza MECIUL SECOLULUI in Romania! Se anunta SHOW TOTAL: "Stiti cu totii alaturi de ce fotbalisti am jucat in cariera mea!" Starurile care vin la Cluj

Adrian Mutu isi aduce prietenii pe 13 iunie 2020 la Cluj, intr-un demonstrativ de lux. 

Adrian Mutu va fi vedeta vara viitoare la Cluj, la a treia editia Sports Festival. Fostul international roman ii va avea alaturi de el pe Zlatan Ibrahimovic sau Francesco Totti, intr-un meci demonstrativ de lux pe Cluj Arena, pe 13 iunie.

"Vrem sa le dam posibilitatea romanilor sa intre in contact cu unii dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii. Stiti cu totii alaturi de ce fotbalisti am jucat in cariera mea. Nu cred ca au venit jucatorii astia in Romania. Sper sa vina cat mai des. Sper sa iasa un meci frumos, scopul este sa indrumam copiii catre sport. SportFestival este singura propunere care m-a convins, am vazut ce ati facut cu Simona Halep sau echipa nationala in anii trecuti. E un eveniment care ar trebui sa se intample mai des. Nu m-a interesat sincer in ce oras se organizeaza, eu sunt roman, am jucat cu echipa nationala in toate orasele. Vrem sa oferim romanilor un show pe cinste si sa oferim copiilor si tinerilor posibilitatea de a vedea mari jucatori si sa-i inspiram catre sport", a declarat Adrian Mutu.

Este a treia editie a SportsFestival, cea care a adus-o anul trecut pe Simona Halep alaturi de Darren Cahill sau Fabio Fognini.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se transmite Sars-Cov-2. Un nou anunț făcut de OMS
BRAT