Fotbal intern

Mircea Sandu joaca SAH cu galeriile: Steaua, Rapid si CFR Cluj au acceptat OFERTA lui! Care sunt conditiile:

Mircea Sandu vrea sa faca pace cu galeriile. Liderii de la Steaua, Rapid, CFR Cluj si de la alte doua echipe au venit sa asculte planul de pace.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 August 2012, 17:25
Data actualizarii: Luni 20 August 2012, 17:23

Mircea Sandu s-a intalnit luni la Casa Fotbalului cu liderii suporterilor de la Steaua, Rapid, Cfr Cluj, Ceahlaul Piatra Neamt si Farul Constanta. Seful FRF a vrut sa vorbesca despre sustinerea reprezentativei Romaniei in meciurile din campania de calificare la CM 2014.

"Discutia s-a purtat in jurul campaniei de calificare a echipei noastre nationale la Cupa Mondiala FIFA 2014 si a dorintei de a fi sustinuta de mai multe galerii din tara, inclusiv de cele care nu au luat parte la intalnirea de azi. Ca preambul al dialogului deschis, presedintele FRF a exprimat clar faptul ca nu intentioneaza ca discutiile si rezultatele lor sa insemne subordonarea galeriilor fata de FRF, plecandu-se de la premisa ca acestea au, in limitele legii, deplina libertate de exprimare", informeaza, luni, site-ul oficial al FRF.

Ligile reprezentate la intalnirea de luni vor incheia in perioada urmatoare un acord cu Federatia Romana de Fotbal. "Inca o data, liderii suporterilor au dat asigurari ca vor sustine echipa nationala atat la jocurile pe care aceasta le va disputa pe teren propriu, cat si, pe cat posibil, in deplasare. In acest sens, in cel mai scurt timp va fi incheiat un acord intre FRF si respectivele Ligi, ramanand ca, pe termen scurt, partile sa identifice si sa agreeze caile de colaborare pentru meciurile pe care tricolorii le vor juca pe terenuri straine in campania de calificare, ce va incepe pe 7 septembrie, in Estonia", se mai mentioneaza pe site-ul citat.

Aceasta este a doua intalnire pe care presedintele FRF, Mircea Sandu, o are cu liderii galeriilor dupa cea din 14 martie. Urmatoarea intalnire este programata tot la Casa Fotbalului in 3 septembrie, la ora 11.00.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies