Jurnalul lui Burleanu dupa o saptamana la FRF: "Unora nu le vina sa creada ca lucrurile s-au schimbat!"

Jurnalul lui Burleanu dupa o saptamana la FRF: "Unora nu le vina sa creada ca lucrurile s-au schimbat!"

► Gold Simona, ce-ar fi sa castigi Indian Wells? Vineri la 22:00, megameciul e LIVE in BLOG, lasa AICI mesajul tau!

Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de fotbal, si-a scris impresiile dupa prima saptamana la Casa Fotbalului.

"Dupa o saptamana de la preluarea mandatului de presedinte al FRF inca mai persista la Casa Fotbalului senzatia de ruptura temporala. Persista si va mai persista pentru ca unora parca nu le vine inca sa creada ca lucrurile s-au schimbat. Ca procedurile electronice iau locul caietului de 100 de file. Ca agenda electronica inlocuieste lipsa de agenda. Ca oameni care lucreaza sintetic si eficient ingroapa lalaiala si aflarea in treaba.

„Vai, suntem la etajul doi?” se mira o doamna, usor emotionata, care se ocupa de fotbalul scolar. „Pai unde ar fi trebuit sa ne vedem, pe hol?”, intreb nedumerit. „Nu, dar este o noutate sa ne primeasca presedintele si sa fim invitati la dumneavoastra in birou”.

Cativa reporteri sunt nedumeriti ca li se permite sa filmeze neingraditi o scurta conferinta de presa in Casa Fotbalului dupa o intalnire cu suporterii. Nu ma pot stapani sa ma gandesc: ce ironie, un sediu din sticla care a fost mai opac decat betonul..." scrie Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei, pe site-ul sau personal.

Citeste si:Razvan Burleanu
VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies