Joi 09 Februarie 2017, 09:07

Ghencea si Giulesti, aproape de renovare inainte de Euro 2020. Dinamo si Arcul de Triumf au ramas in urma


	Ghencea si Giulesti, aproape de renovare inainte de Euro 2020. Dinamo si Arcul de Triumf au ramas in urma

Doua din cele patru stadioane sunt in ultima faza inainte de renovare.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Romania va gazdui patru meciuri la Campionatul European din 2020, lucru ce a dus la un plan de renovare al arenelor din Bucuresti. Astfel, Ghencea, Giulesti, Stefan cel Mare si Arcul de Triumf au fost pe lista arenelor ce urmau sa intre in program.

Dintre toate cele patru, Ghencea si Giulesti sunt in faza cea mai avansata, avand in curs de finalizare studiul de prefezabilitate, urmand sa intre apoi in faza de renovare. Ambele arena au mai bine de 2 ani la dispozitie sa ajunga in faza finala.

Interesant este ca unele arene vor putea fi demolate total si reconstruite, nu doar renovate, asa cum e cazul arenei din Ghencea, pe care Armata poate decide sa il demoleze pentru a construi o arena noua, anunta editia tiparita a Gazetei.

Citeste si:
5 comentarii
 • 22 2017
  remember VORBA LU' nea VADIM! "Toti e prosti".Pentru comentatori...
 • 9 2017
  Coco Lasati ghencea. Giulesti etc . sant fan steaua dar asta lipsa de respect pt spitale..... Numai in romania se face asa ceva ... Spitale nu . autostrazi nu .... Lasa vere cai bn. Stadioane shi bordeluri la greu. Bv frum ;)...
 • 9 2017
  caligula pentru bucuresti sunt si vor fi mereu bani pentru rastu btarii multa m..e asta ne doresc cei de la conducerea tarii...
 • 9 2017
  viorel Ce risipa si lipsa de respect pentru banul public!!! Cum este posibil sa se investeasca asa multi bani pentru stadioane noi in Ghencea si Giulesti. Cel din Ghencea a fost distrus de MApN si CSA prin nefolosire si neintretinere si acum vor sa acopere paguba produsa prin noi investitii pe in stadion pe care nu are cine sa joace si care in 3-4 ani va ajunge din nou in paragina asa cum este acum. In Giulesti la fel, nu mai exista echipa si ca urmare nu are cine sa-l foloseasca si sa-l intretina. Aceeasi situatie si in Stefan cel Mare. Dinamo fraudeaza procesul de insolventa, joaca oricum aproape gratis pe stadion (comparativ cu cat platea Steaua in Ghencea) si acum mai vor si fonduri publice pentru constructia stadionului folosit de o societate private. Este o rusine ce se intampla cu banii publici intr-o tara cu asa multe probleme. Investitii de sute de milione de euro in stadioane pe care vor avea loc DOAR antrenamente, pentru ca apoi sa ramana nefolosite si expuse la degradare, asa cum ...
 • 9 2017
  fin lasati dracu ghencea in pace si investiti in stadionu unde juca fc national...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT