FOTO & VIDEO | Rapidistii, primiti cu mare entuziasm in India, dar uimiti de mahalalele in care stau milioane de oameni. Cum au fost intampinati

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Februarie 2016, 12:05

	FOTO & VIDEO | Rapidistii, primiti cu mare entuziasm in India, dar uimiti de mahalalele in care stau milioane de oameni. Cum au fost intampinati

Rapidistii au ajuns la Kozhikode, in India, acolo unde vor efectua un stagiu de pregatire si vor juca mai multe meciuri amicale. Destinul i-a dus pe giulesteni tot langa o cale ferata, pe unde zilnic trec garnituri supraaglomerate.

Indienii i-au intampinat cu mare fast pe rapidisti, carora le-au facut cunostinta cu traditiile lor. Dan Alexa, Nicolae Vasile si Draghia au fost asteptati de un numar neasteptat de mare de indieni, care le-au urat bun venit in tara lor.

Fotbalistii Rapidului, care vor efectua la Kozhikode un stagiu de pregatire, unde vor juca partide amicale si cu Dnipro Dnipropetrovsk, Watford U23 ori Atletico Paranaense U23, au luat apoi la pas orasul, privind stilul de viata al indienilor.

Giulestenii au facut si un antrenament pe o plaja din Kozhikode, pentru ca mai apoi sa ia cina la un restaurant.

Destinul i-a dus pe rapidisti tot langa o cale ferata. Hotelul acestora este chiar langa o cale de tren, pe unde zilnic trec garnituri supraaglomerate.

Moraru a anuntat ca va veni si el in India, daca Rapid va juca finala turneului.

Programul meciurilor Rapidului in India

7 februarie: Rapid - Volyn Lutsk
9 februarie: Watford U23 - Rapid
13 februarie: Atletico Paranaense U23 - Rapid

Din cealalta grupa fac parte Argentina U23, TSV 1860 Munchen U23 (Germania), Shamrock Rovers (Irlanda) si Dnipro Dnipropetrovsk (Ucraina).

Semifinalele se desfasoara pe 18 si 19 februarie, iar finala pe 21 februarie.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Comisia Europeană a îmbunătăţit previziunile privind creşterea economiei României
BRAT
Modifică setările cookies