Ciprian Marica Farul Constanta Fotbal intern

"E peste nivelul Ligii 1!" Marica, răspuns direct la țintă când a fost întrebat despre un "maestru al driblingurilor"

Campionatul din România va lua o pauză de două săptămâni pentru meciurile amicale ale echipei naționale.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 16:42
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 16:46

Ca în fiecare pauză competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, la Farul este cea mai multă agitație. Echipa lui Gheorghe Hagi și a lui Ciprian Marica dă peste 30 de jucători la toate reprezentativele.

Ciprian Marica, cel care a propus, în vară, fuziunea dintre Viitorul Constanța și Farul Constanța, este mulțumit de felul în care merge echipa, mai ales că foarte mulți juniori au făcut pasul către selecționate.

Ciprian Marica, mulțumit de proiectul Farul: ”Avem foarte mulți jucători la echipa națională”

”Important pentru noi să dăm jucători echipei naţionale. Avem foarte mulţi jucători la echipa naţională.  Nu mai puţin de 32 de jucători dă Farul astăzi la echipele naţionale (n.r. Hagi spusese 35).

Ne dorim ca la prima reprezentativă să avem mai mulţi jucători, însă pas cu pas. Aşteptăm ca echipa naţională să joace, să reuşească să formeze un nucleu şi o echipă competitivă. Să-i urăm baftă şi să-l susţinem pe Edi Iordănescu. Nu este un antrenor cu mare experienţă Edi Iordănescu.

Va fi foarte important mentorii pe care îi va avea Edi Iordănescu, şi tatăl lui a fost un super antrenor şi poate să-i dea sfaturi. Şi apoi va conta şi sunt curios cum îl vor ajuta secunzii, pentru că trebuie să ai un staff competitiv şi bun, care să te ajute”, a spus Ciprian Marica.

Întrebat de Octavian Popescu, Marica a susținut că este un tânăr cu un potențial enorm, aflat mult peste nivelul Ligii 1, în acest moment, meritându-și locul la națională.

”E un jucător care astăzi... da, e într-o formă bună şi un jucător peste nivelul Ligii 1. Merită să fie la echipa naţională după părerea mea”, a adăugat Ciprian Marica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!