Miercuri 28 Martie 2018, 16:37

Dinamo - Steaua s-a mutat in Liga 4: dinamovistii i-au incurcat pe rivali! GESTUL facut de Daniel Pancu dupa finalul meciului: propunere inedita pentru stelisti inaintea derby-ului cu Rapid

Daca in Liga 1 un derby intre Steaua si Dinamo nu mai este posibil in acest sezon, duelul s-a mutat in liga a patra :)

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Dinamo - Steaua din liga a patra s-a incheiat la egalitate, scor 2-2. Stelistii a condus cu 2-0, dupa golurile lui Batfoi si Rasdan, dar dinamovistii au revenit si a pus o piedica rivalilor in lupta cu Rapidul pentru castigarea campionatului din liga a patra.

La meci au asistat si Daniel Pancu si Daniel Niculae pentru a-i spiona pe stelisti in vederea derby-ului pentru promovare care va avea loc saptamana viitoare. Dupa partida, Daniel Pancu a mers la oficialii stelisti si le-a propus sa imparta costurile pentru inchirierea Arenei Nationale in vederea derby-ului cu Rapid, asta desi Steaua va fi gazda. Pancu a avut insa si o conditie: sa se imparta si incasarile.

Pancu a promis ca cel putin 10.000 de rapidisti vor fi pe Arena Nationala in cazul in acesta va fi stadionul ales pentru disputarea partidei. Varianta Chiajna, vehiculata pana acum, a iesit din calcul. Anuntul a fost facut chiar de Ion Ion, antrenorul Stelei.VIDEO PROTVPLUS.RO