Miercuri 28 Martie 2018, 16:37

Dinamo - Steaua s-a mutat in Liga 4: dinamovistii i-au incurcat pe rivali! GESTUL facut de Daniel Pancu dupa finalul meciului: propunere inedita pentru stelisti inaintea derby-ului cu Rapid

Daca in Liga 1 un derby intre Steaua si Dinamo nu mai este posibil in acest sezon, duelul s-a mutat in liga a patra :)

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Dinamo - Steaua din liga a patra s-a incheiat la egalitate, scor 2-2. Stelistii a condus cu 2-0, dupa golurile lui Batfoi si Rasdan, dar dinamovistii au revenit si a pus o piedica rivalilor in lupta cu Rapidul pentru castigarea campionatului din liga a patra.

La meci au asistat si Daniel Pancu si Daniel Niculae pentru a-i spiona pe stelisti in vederea derby-ului pentru promovare care va avea loc saptamana viitoare. Dupa partida, Daniel Pancu a mers la oficialii stelisti si le-a propus sa imparta costurile pentru inchirierea Arenei Nationale in vederea derby-ului cu Rapid, asta desi Steaua va fi gazda. Pancu a avut insa si o conditie: sa se imparta si incasarile.

Pancu a promis ca cel putin 10.000 de rapidisti vor fi pe Arena Nationala in cazul in acesta va fi stadionul ales pentru disputarea partidei. Varianta Chiajna, vehiculata pana acum, a iesit din calcul. Anuntul a fost facut chiar de Ion Ion, antrenorul Stelei.BREXIT: Marea Britanie, pregătită să accepte un acord după modelul celui dintre UE și Canada