Dinamo - Steaua s-a mutat in Liga 4: dinamovistii i-au incurcat pe rivali! GESTUL facut de Daniel Pancu dupa finalul meciului: propunere inedita pentru stelisti inaintea derby-ului cu Rapid

Daca in Liga 1 un derby intre Steaua si Dinamo nu mai este posibil in acest sezon, duelul s-a mutat in liga a patra :)

Dinamo - Steaua din liga a patra s-a incheiat la egalitate, scor 2-2. Stelistii a condus cu 2-0, dupa golurile lui Batfoi si Rasdan, dar dinamovistii au revenit si a pus o piedica rivalilor in lupta cu Rapidul pentru castigarea campionatului din liga a patra.

La meci au asistat si Daniel Pancu si Daniel Niculae pentru a-i spiona pe stelisti in vederea derby-ului pentru promovare care va avea loc saptamana viitoare. Dupa partida, Daniel Pancu a mers la oficialii stelisti si le-a propus sa imparta costurile pentru inchirierea Arenei Nationale in vederea derby-ului cu Rapid, asta desi Steaua va fi gazda. Pancu a avut insa si o conditie: sa se imparta si incasarile.

Pancu a promis ca cel putin 10.000 de rapidisti vor fi pe Arena Nationala in cazul in acesta va fi stadionul ales pentru disputarea partidei. Varianta Chiajna, vehiculata pana acum, a iesit din calcul. Anuntul a fost facut chiar de Ion Ion, antrenorul Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies