Dezastru pentru un fost club istoric din Liga I: Gazonul e plin de ciuperci, nu au apa, curent si gaze, echipa a picat in ULTIMA DIVIZIE, toti angajatii au fost dati afara

Dezastru pentru un fost club istoric din Liga I: Gazonul e plin de ciuperci, nu au apa, curent si gaze, echipa a picat in ULTIMA DIVIZIE, toti angajatii au fost dati afara

Toti angajatii societatii FC Ceahlaul SA au primit, miercuri, preavize pentru desfacerea contractului de munca, urmand ca firma sa intre in procedura de faliment, iar baza sportiva a ramas fara apa, gaze naturale si curent electric din cauza datoriilor.

Birourile au ramas goale iar la stadion mai intalnesti doar un politist local care pazeste obiectivul, noteaza Agerpres.

Echipa de fotbal a carei licenta este detinuta de FC Ceahlaul SA a fost retrogradata in liga judeteana dupa ce nu a mai efectuat deplasarea la meciurile oficiale din cadrul ligii a doua de fotbal. Oficialii clubului spuneau la vremea respectiva ca nu mai exista bani pentru deplasari si nici pentru alte cheltuieli.

Gazonul pe care Ceahlaul ar fi trebuit sa desfasoare, astazi, un meci oficial contra celor de la Gloria Buzau este plin de balarii si ciuperci.

Antrenamente nu se mai efectueaza iar putinii jucatori cu contracte de munca au inceput sa depuna memorii la Liga Profesionista de Fotbal. in ultimele partide, Ceahlaul a mizat in special pe copii si juniori de la Liceul cu Program Sportiv.

Actionarul majoritar al FC Ceahlaul SA este de la inceputul anului 2015 italianul Angelo Massone.

Nimeni nu stie cu certitudine care sunt datoriile actuale ale societatii care detine licenta clubului de fotbal. Anul trecut, atunci cand Massone a cerut si obtinut in instanta insolventa, datoriile depaseau 1,7 milioane de euro.

In momentul de fata, oamenii vorbesc despre iminentul faliment al clubului, cu trei ani inainte ca FC Ceahlaul sa implineasca 100 de ani de existenta, aniversare pe care se pare insa ca nu o va mai prinde.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies