Ce spune Razvan Burleanu dupa incidentul de la Steaua - Voluntari, cand sectoare ale National Arena au fost inundate de ploaie: VIDEO

Acoperisul stadionului national, arena in care autoritatile au investit 234 de milioane de euro, a cedat la o banala ploaie. Incidentul a avut loc la meciul Steaua 3-1 FC Voluntari, iar o parte a inelului superior, unde se afla si masa presei, a fost udata bine.

Brazilianul ratat de Steaua, De Amorim, poate da goluri pentru Romania la EURO. Seful Federatiei e optimist ca pana la anul, De Amorim poate deveni roman.

Ca sa ajunga la Euro, Romania e obligata sa bata Finlanda, saptamana viitoare, pe National Arena. Nu vor fi fani, dar va fi apa. Acoperisul a cedat deja.

"Nu te bucura sa vezi asa ceva, dar nu suntem proprietarii National Arena. Platim o chirie, una care e cateodata destul de mare", a spus presedintele FRF, Razvan Burleanu.

Fara fani, nationala fa juca si fara Marica.

"Din pacate, situatia lui nu ne-a dat aceasta posibilitate de a-l convoca. Trebuie sa isi rezolve situatia si sa joace constant la echipa lui", a spus si Viorel Moldovan, unul dintre secunzii lui Iordanescu.

La Teatrul National, pe televizoare alb negru, s-au difuzat imagini cu nationala de aur a Romaniei. Presedintele Federatiei din Danamerca a fost invitatul de onoare. Cu Danamerca ne vom bate in urmatoarele preliminarii. Ca sa-i readuca pe copii la fotbal, FRF a lansat programul "Impreuna suntem fotbal".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul lui Cîţu către prefecţii din județele afectate de inundații: ”Trebuie să mergeţi pe teren!”
BRAT
Modifică setările cookies