Fotbal intern

Arbitru, luat la pumni de jucători! Principalul agresor a fost suspendat pe viață din fotbal, fiind recidivist

Un arbitru asistent din Buzău a fost înjurat, amenințat și bătut cu brutalitate de doi jucători. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 12:20
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 12:33

Arbitrul asistent Alexandru Enciu (19 ani) a fost agresat la partida Rapid Pârscov și Carpați Nehoiu, contând pentru etapa a 12-a a Seriei 1 din Ligii 5 Buzău, disputată duminică, 28 noiembrie. Echipa din Nehoiu este lider al seriei, în timp ce trupa din Pârscov ocupă poziția a opta în clasament. 

Principalul agresor, exclus din viața sportivă

Săndel Onu și Romeo Tudorache, jucători ai echipei din Pârscov, comună aflată al 55km de municipiul Buzău, s-au arătat nemulțumiți de deciziile tușierului, l-au înjurat, l-au amenințat și, în final, l-au lovit cu salbatic cu pumnii. 

Ulterior, Asociația Județeană de Fotbal Buzău a decis ca Onu, care era recidivist, să fie suspendat pe viață din fotbal, Tudorache să primească o interdicție de doi ani pentru a mai juca sau a mai fi implicat în fenomen, iar meciul a fost câștigat la "masa verde" de formația din Nehoiu, scor 3-0. Decizia vine la câteva zile după ce un caz similar din județul Arad s-a lăsat cu suspendări record.

"AJF Buzău nu tolerează actele de huliganism în fotbal"

"Asociația Județeană de fotbal Buzău a sancționat cu fermitate actele de huliganism petrecute la jocul dintre AS Rapid Pârscov și CS Carpați Nehoiu din 28 noiembrie 2021. În timpul meciului din etapa a 12-a, doi jucători au pornit un scandal uriaș, aducându-i arbitrului injurii, amenințându-l și chiar lovindu-l cu brutalitate. Odată cu această decizie, Asociația Județeană de Fotbal Buzău reafirmă faptul că nu tolerează actele de huliganism în sport”, se transmite în comunicatul emis de AJF Buzău. 

Sursa foto - @asociatiajudeteanadefotbalbuzau

Modifică setările cookies