Fotbal extern Veste neașteptă din fotbalul englez! Un jucător din Premier League, arestat pentru suspiciuni de abuz asupra minorilor

Veste neașteptă din fotbalul englez! Un jucător din Premier League, arestat pentru suspiciuni de abuz asupra minorilor

Un jucător din Premier League a fost arestat vineri, pentru suspiciune de abuz asupra minorilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 00:27
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 00:32

Fotblistul de 31 de ani a cărui identitate nu a fost dezvăluită a fost reținut de ofițerii de poliție din Manchester, însă nu există vreo informație că aceasta ar avea legătură cu cluburile din oraș.

Din informațiile apărute în presa din Marea Britanie, bărbatul este căsătorit, iar clubul la care evoluează l-a suspendat deja pe durata desfășurării anchetei. 

"Ofițerii au arestat un bărbat de 31 de ani, din cauza suspiciunilor de abuz asupra minorilor. Este reținut pe durata anchetei, pentru mai multe investigații", se arată în comunicatul emis de Greater Manchester Police, citat de dailymail.

Și reprezentanții clubului la care evoluează au oferit un comunicat de presă prin care anunță următoarele: "Putem confirma că un fotbalist din prima echipă a fost suspendat pe durata investigațiilor. Clubul va continua să ajute autoritățile și nu vor mai exista alte declarații pe viitor".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!