Fotbal extern

GALERIE FOTO Vagner Love se întoarce! La 37 de ani, brazilianul care ”făcea sex toată ziua” revine în fotbalul din Europa

După experiențele din America de Sud și Asia, atacantul a semnat cu o echipă vicecampioană.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 15:23
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 15:25

Ajuns la vârsta de 37 de ani, fostul internațional brazilian Vagner Love a semnat în urmă cu două zile cu FC Midtjylland, vicecampioana din Danemarca.

Golgheter înnăscut, a obținut cele mai mari performanțe la ȚSKA Moscova, care l-a transferat când avea 20 de ani, și la echipa națională a Braziliei, cu care a câștigat de două ori Copa America (2004 și 2007). 

A mai jucat, printre altele, la Monaco și Beșiktaș, dar în ultimii trei ani a evoluat departe de Europa, la Corinthians, în țara natală, și la Kairat, în Kazahstan, țară care fotbalistic aparține de UEFA, dar geografic face parte din Asia Centrală.

”Acasă nu prea aveam cu ce să mă ocup, așa că făceam sex toată ziua”

”Mă simțeam singur la Moscova. În afară de mine, nu mai era niciun brazilian la echipă. Am cerut permisiunea să stau acasă, îmi era foarte greu cu limba rusă. 

Doar că acasă nu prea aveam cu ce să mă ocup, așa că făceam sex toată ziua. Cred că din acest motiv nu am mai dat apoi randamentul scontat”, a explicat în urmă cu câțiva ani Vagner Love motivul pentru care s-a ”stins” destul de repede.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies