Ungaria, cu un jucător dat afară de la CFR Cluj titular, a scris istorie după 4-0 în deplasare cu Anglia! ”Au făcut gulaș din noi”

Liga Natiunilor adam lang Anglia marco rossi Ungaria Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iunie 2022, 10:13
Data actualizarii: Miercuri 15 Iunie 2022, 10:20

Naționala maghiară are 5-0 la general cu Anglia în Liga Națiunilor. România are 0-5 cu Muntenegru în aceeași competiție.

Ungaria lui Marco Rossi a făcut instrucție marți seara pe ”Molineux Stadiumn” în Liga Națiunilor, 4-0 cu Anglia, după ce câștigase cu 1-0 și meciul tur de acasă din Liga A a Ligii Națiunilor.

Roland Sallai ('16 și '70), Zsolt Nagy ('80) și Daniel Gazdag ('89) ”au făcut gulaș din Anglia”, după cum a titrat Mail Online.

Fundașul central Adam Lang, jucătorul dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj, a fost integralist și a dat pasa decisivă la primul gol.

Paralele cu celebrul Anglia - Ungaria 3-6 de pe ”Wembley” din 1953

Victoria maghiarilor a devenit deja un reper în istoria fotbalului mondial: Ungaria este prima echipă din lume care înscrie 4 goluri Angliei la ea acasă, după celebrul ”Match of the Century” de pe ”Wembley” din 25 noiembrie 1953, Anglia - Ungaria 3-6.

Mai mult, este pentru prima dată în istorie când englezii pierd pe teren propriu la o diferență mai mare de 4 goluri fără să înscrie.

În plus, acest 0-4 de pe ”Molineux” este cea mai drastică înfrângere acasă a insularilor din 1928 încoace, a subliniat și The Sun.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!