Transfer bomba la Juventus chiar inainte de incheierea mercato! Fiul unui fost mare fotbalist poate ajunge langa Ronaldo!

Transfer bomba la Juventus chiar inainte de incheierea mercato! Fiul unui fost mare fotbalist poate ajunge langa Ronaldo!

Federico Chiesa s-a inteles cu Juventus, insa Fiorentina are ultimul cuvant cu privire la transfer. 

Juventus incearca sa scape de Khedira si Douglas Costa pentru a-i face loc lui Chiesa. Khedira are un salariu mare iar jucatorul a fost pus pe lista neagra de catre Pirlo. In cazul brazilianului Douglas Costa, acesta este dorit de Wolverhampton si Manchester United, juventinii dorind sa obtina o suma buna de bani pentru a-l aduce pe Chiesa. 

Internationalul italian de 22 de ani este chiar fiul fostului mare jucator, Enrico Chiesa, iar acesta evolueaza la Fiorentina din 2016. Juventus s-a inteles cu jucatorul, oferta fiind de 5 milioane de euro pe an, contractul durand pe o perioada de 5 ani. 

Fiorentina analizeaza oferta facuta de Juventus, aceea a unui imprumut de 20 de milioane de euro pe doua sezoane, cu obligatia de a-l cumpara definitiv si a achita inca 40 de milioane de euro. 

Federico Chiesa are o cota de 48 de milioane de euro. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste de amploare în Italia, după ce s-au impus noi restricții în contextul crizei sanitare. GALERIE FOTO
BRAT

Modifică setările cookies