"Stiti care e diferenta dintre Dumnezeu si Sa Pinto? Dumnezeu nu vrea sa fie Sa Pinto!" Atac DUR al lui Boloni in Belgia

"Stiti care e diferenta dintre Dumnezeu si Sa Pinto? Dumnezeu nu vrea sa fie Sa Pinto!" Atac DUR al lui Boloni in Belgia

Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, a facut o declaratie dura asupra fostului sau elev  Sa Pinto, acum tehnician la Standard Liege.

 

Conflictul a aparut dupa meciul de duminica, din deplasarea de la Liege. Antwerp, a incheiatl a egalitate, scor 1-1, partida cu Standard Liege.

Razvan Marin a jucat tot meciul. Pentru Royal Antwerp a marcat Hairemans din lovitura de la 11 metri, in timp ce pentru Standard a inscris Orlando Sa. Acesta a ratat si un penalti in minutul 90.

Potrivit dhnet.be, Boloni a ironizat afirmatiile lui Sa Pinto: "Eu respect ce a spus, dar nu sunt de acord cu el. La nivel de statistci, echipa care nu joaca fotbal, adica noi, Antwerp, a marcat 19 sau 20 de goluri, iar Standard 17. Eu recunosc ca sunt extraordinari, sunt foarte buni si noi suntem rai. Nu vreau sa fac glume aici si voi fi un pic rautacios. Presedintele meu de la Sporting mi-a spus la finalul campionatului: <Suntem campioni, dar am avut un noroc fantastic ca Sa Pinto s-a accidentat în prima etapa.> Şi asta nu pentru ca era un jucător rau, ci pentru ca are un caracter conflictual. Stiti care e diferenta dintre bunul Dumnezeu si Sa Pinto? Bunul Dumnezeu nu vrea sa fie Sa Pinto. Este un antrenor bun, dar cauta mereu conflictele", a spus Boloni.

Boloni l-a antrenat pe Sa Pinto intre anii 2001-2003, cand a antrenat-o pe Sporting Lisabona.


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies