Scandalul monstru de la FIFA poate culmina cu o surpriza de proportii! Ministrul sportului din Anglia: "Putem gazdui CM 2022"

Scandalul monstru de la FIFA poate culmina cu o surpriza de proportii! Ministrul sportului din Anglia: "Putem gazdui CM 2022"

Englezii stau la panda pentru organizarea de alegeri noi pentru Mondialul din 2022, dupa ce FBI a intrat pe firul mitei de la FIFA.

Anglia este pregatita sa organizeze Cupa Mondiala din 2022 in locul Qatarului, daca acestei tari ii va fi retras dreptul pentru gazduirea competitiei, a anuntat ministrul sportului, John Wittingdale.

"Daca FIFA ne va cere sa luam in calcul organizarea competitiei, tara noastra dispune de infrastructurile necesare si noi am intocmit un dosar foarte impresionant, desi nu a fost incununat de succes, pentru a gazdui Mondialul 2018", a declarat oficialul englez.

Marti, cand Sepp Blatter si-a anuntat demisia de la FIFA, prima reactie a presedintelui federatiei engleze de fotbal a fost: "In locul Qatarului, n-as fi prea increzator."

Anglia a mai incercat sa obtina si gazduirea Cupei Mondiale din 2018, insa FIFA i-a incredintat Rusiei acest drept. Englezii au organizat o singura data Mondialul, in 1966, cand a si castigat singurul trofeu din palmares.

Citeste si:FIFA
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies