"Profetul" sau "Satana"? Cum a prevazut Piturca egalul obtinut de Luxemburg in Franta inca de acum 6 ani :)
Luni 04 Septembrie 2017, 10:10

"Profetul" sau "Satana"? Cum a prevazut Piturca egalul obtinut de Luxemburg in Franta inca de acum 6 ani :)

Luxemburg a produs aseara una dintre marile surprize din calificarile pentru Mondial. Micuta nationala a obtinut un egal in Franta, la Toulouse, scor 0-0.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Nationala Luxemburgului a produs o mare surpriza aseara, la Toulouse, obtinand un punct pe terenul Frantei lui Mbappe, Pogba si Griezmann. Chiar daca nu au nicio sansa la calificare, luxemburghezii au reusit sa impresioneze in ultimele zile, dupa ce au obtinut si o victorie impotriva Belarusului, scor 1-0.

Luxemburg a acumulat astfel 5 puncte dupa 8 meciuri disputate in grupa A a preliminariilor, cu 12 mai putine decat Franta, lider, si 11 decat Suedia, ocupanta locului secund.

Mai in gluma, mai in serios, reusita Luxemburgului poate fi pusa si pe seama unei profetii a fostului selectioner Victor Piturca. Tehnicianul a prevazut inca de acum 6 ani ascensiunea micutei nationale.

Inaintea unui meci Romania - Luxemburg, din 2011, acesta spunea ca "Luxemburg este o echipa care a facut progrese remarcabile".

"Va spun eu ca Luxemburg e o echipa periculoasa, va fi o tragedie daca nu vom castiga. Dar sa nu uitam ca au facut progrese remarcabile si au avut rezultate bune. Ne asteapta un meci extrem de dificil. Vom avea probleme daca nu vom juca la cel mai mare nivel, cel putin din punct de vedere fizic", spunea el.

"Avem impresia ca sunt slabi, dar cine suntem noi?!", mai spunea el.Filmul incidentului în care a fost implicat Ilie Năstase. De ce vrea să meargă la CEDO
BRAT