Ousmane Dembele Barcelona PSG Fotbal extern Ousmane Dembele

Ousmane Dembele și-a decis soarta! Cum a răspuns la oferta de milioane venită de la PSG

Ousmane Dembele își menține hotărârea: dorește să rămână la Barcelona.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 16:47
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 16:49

Ousmane Dembele (26 de ani) intenționează să rămână la Barcelona. În ciuda interesului manifestat de PSG, care a discutat direct cu reprezentanții jucătorului pentru a explora posibilitatea plății clauzei de reziliere, Dembele și-a menținut hotărârea de a continua la Barça și este puțin probabil să își schimbe poziția. Fotbalistul francez ar fi dispus chiar să renunțe la o sumă considerabilă de bani pentru a rămâne la echipă.

Contactele dintre PSG și reprezentanții jucătorului au început în această săptămână. Deși nu este prima dată când clubul parizian discută direct cu agenții săi, de data aceasta s-a remarcat hotărârea lor fermă: au fost pregătiți să plătească clauza de 50 de milioane de euro înainte de 31 iulie. Contractul oferit de PSG era considerabil mai avantajos decât ceea ce câștigă la Barcelona și decât oferta de prelungire a contractului, susține sport.es.

PSG, ofertă de milioane pentru Dembele

Oferta financiară pentru Dembele era atractivă, deoarece ar fi încasat 25 de milioane de euro, jumătate din valoarea clauzei, însă fotbalistul nu este dispus să părăsească clubul blaugrana. Acesta se simte foarte bine în Barcelona și are o relație excelentă cu antrenorul Xavi Hernandez. Dembele își dorește să câștige titluri alături de Barcelona și nu are planuri să se mute.

În ciuda refuzului lui Dembele, francezii vor continua să preseze până luni, deoarece consideră că Dembele reprezintă o oportunitate pe piața transferurilor, mai ales în cazul în care Kylian Mbappe părăsește echipa. Cu toate acestea, PSG înțelege că va avea foarte puține șanse să-l convingă pe jucător să plece din Barcelona, susține jurnaliștii spanioli.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!