Fotbal extern

Nu a uitat că l-a refuzat! Reacția genială a lui Mourinho după ce Xhaka a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Granit Xhaka a fost confirmat cu COVID-19, fiind primul jucător din Premier League care este nevoit să lipsească din competiție în sezonul actual.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 13:29
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 13:33

Elvețianul a ratat și convocarea la echipa națională, pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cu Italia și Irlanda de Nord. 

Cu câteva înainte de publicarea informației, Xhaka a publicat o fotografie pe contul de Instagram prin intermediul căreia își manifesta entuziasmul pentru convocarea la națională.

Dorit insistent de Jose Mourinho la AS Roma, fotbalistul celor de Arsenal a rămas în Premier League, refuzând oferta italienilor. 

Antrenorul portughez nu a rămas indiferent față de situația lui Xhaka și i-a lăsat un mesaj pe contul de Instagram: "Vaccinează-te și ai grijă de tine", aluzie la faptul că elvețianul a refuzat să se imunizeze împotriva Covid-19. 

"Granit Xhaka nu a fost vaccinat. Este unul dintre jucătorii care nu au făcut asta. Am lăsat această decizie pentru fiecare în parte, este o decizie personală, ca pentru fiecare persoană din Elveția", a declarat Adrian Arnold, președintele federației elvețiene de fotbal. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies