La pauza era 1-0 pentru Bayern! Ce a patit echipa unui roman in a 2-a repriza e incredibil: "Ce conteaza ca nu joaca Ribery? Astia mai au 5 ca el!" VIDEO

Sport.ro da 'Balonul de Aur'! Messi in panica, Ronaldo si-a pregatit discursul pentru AUR! Aici ai toate detaliile inaintea galei de la Zurich! LIVE BLOG pe www.sport.ro non-stop !

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Ianuarie 2014, 19:42
Data actualizarii: Luni 13 Ianuarie 2014, 19:49

Al Kuwait, echipa antrenata de Ion Marin, a jucat astazi o partida amicala contra celor de la Bayern Munchen, detinatoarea Champions League si cea mai buna echipa din lume in acest moment. Echipa lui Ion Marin a rezistat onorabil doar o repriza - dupa pauza, jucatorii lui Bayern au marcat de alte 7 ori! Scorul final a fost 8-0 pentru Bayern!

Au marcat Pizarro 31', Green 48', Gotze 58', 85', Muller 62', 65', Thiago Alcantara 83', 90'.

"Glumesc, iti dai seama ca este o mare onoare pentru noi ca sa jucam impotriva celei mai bune echipe din lume, supa parerea mea, avand cel mai bun antrenor. Sa speram ca vom face fata ritmului de joc, vom face fata adversarului si sa nu luam o caruta. Pai jucam si noi. Tot fotbal se joaca, chiar daca suntem din Kuweit.

Este un joc care ne onoreaza, un  joc caruia vom incerca sa-i facem fata si pana la urma rezultatul nici nu mai conteaza

Stadionul va fi arhiplin, toate biletele s-au vandut. Este pentru prima data cand voi vedea in Kuweit un stadion plin. Dar normal ca toti oamenii care vin, vin sa vada Bayern Munchen, ca au si ce sa vada, sa vada campioana campionilor, nu? Eu as fi preferat ca Ribery sa fie aici, ca sa-l vedem la treaba direct, pe viu si sa dam mana cu el si sa ne fotografiem cu el. Ce conteaza ca nu va fi Ribery, astia mai au inca cinci de Ribery" spunea Ion Marin inainte de meci.

Modifică setările cookies