Real Madrid Fotbal extern

Dezvăluirea făcută de unul dintre ”greii” din vestiarul Realului: ”Îmi curăt singur ghetele după meciuri”

Campion mondial în 2014, de patru ori câștigător al Ligii Campionilor și cu un salariu de 12,3 milioane de euro la Real Madrid, Toni Kroos (31 de ani) face o dezvăluire surprinzătoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 17:08
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 17:13

Mijlocașul german alege să-și curețe ghetele sale preferate după fiecare meci, în timp ce coechipierii lui aleg să-și schimbe ghetele periodic. Kroos spune că a jucat prima oară cu ghetele sale acum șapte sau opt ani.

"Chiar este puțin special. Nu am văzut alt jucător de la Real Madrid să-și curățe ghetele în fiecare zi și să le pregătească în felul acesta. Cu ghetele mele, eu sunt un pic mai special, pentru că e cel mai important aspect pentru mine pe teren, față de alți jucători.

Pur și simplu mă simt confortabil cu acele ghete, nu știu de ce, probabil datorită materialului și culorii. Astăzi, o dată la o lună sau două, se schimbă culorile sau materialul.

Pentru mulți jucători, nu e o problemă, li se dau ghete noi și joacă a doua zi cu ele. Eu sunt puțin diferit, vreau să mă simt foarte, foarte confortabil. Am jucat prima dată cu aceste ghete acum 7 sau 8 ani și sunt perfecte pentru mine: sunt albe și îmi place albul, materialul este perfect și nu vreau altele.

Verde, roșii... acele tipuri de ghete nu sunt favoritele mele. Le vreau pe astea și le mulțumesc celor de la Adidas, care încă le fac doar pentru mine, exclusiv. Am multă grijă de ele, le pregătesc înainte de antrenament, le curăț după aceea, ca să fie pregătite pentru a doua zi. Nu am mai văzut alt jucător să facă asta", a spus Toni Kroos, conform Goal.com.

Modifică setările cookies