NEWS ALERT Dan Petrescu, dat afară din Coreea: „Echipa e într-o situație mizerabilă!” Presa locală anunță viitoare sa destinație

Dan Petrescu Coreea de Sud Jeonbuk Fotbal extern
Ionuț Axinescu
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 12:47
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 12:50

Aventura lui Dan Petrescu (56 de ani) în Coreea de Sud a ajuns la final. 

Antrenorul român, care a semnat cu Jeonbuk Hyundai în iunie 2023, va părăsi echipa după meciul din weekend cu Gangwon, potrivit publicației Sports Donga.

Dan Petrescu, OUT de la Jeonbuk Hyundai: „Urmează anunțul oficial!”

„În criză, cu opt meciuri consecutive fără victorie, Jeonbuk se desparte de Dan Petrescu. Decizia a fost luată după deplasarea la Jeju”, a anunțat sursa citată. Formația lui Petrescu a pierdut, pe 3 aprilie, meciul cu Jeju United, scor 0-2.

„Din cauza recentei prăbușiri a echipei, clubul și antrenorul au ajuns la un consens în privința unei schimbări. Urmează și anunțul oficial”, au transmis surse din club pentru jurnaliștii sud-coreeni.

Una dintre cele mai importante grupări din Coreea de Sud, cu un buget consistent și o importantă bază de fani, Jeonbuk a ajuns ultima în clasamentul din K-League! După cinci etape, formația lui Petrescu are doar trei puncte, golaveraj 4-7 și nicio victorie.

„Dan Petrescu nu avea o direcție clară!”

Presa din Coreea de Sud notează că o despărțire „era de așteptat”, din cauza „situației mizerabile din startul sezonului”. „Clubul a făcut ceea ce trebuia”, subliniază Sports Donga, care amintește că Jeonbuk are nouă titluri de campioană în Coreea de Sud.

„Nu doar rezultatele au fost patetice, ci și atmosfera de la echipă. Pe măsură ce jocul letargic a continuat, fotbaliștii și-au pierdut încrederea, iar în cadrul clubului au existat îndoieli cu privire la Dan Petrescu, care nu avea o direcție clară”, scriu jurnaliștii asiatici.

Sursa citată adaugă că Dan Petrescu este deja căutat ca să preia o echipă din România, după eșecul din Coreea de Sud. 38 de meciuri are „Bursucul” pe banca lui Jeonbuk: 15 victorii, 11 egaluri și 12 eșecuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!