Lionel Messi Barcelona Cristiano Ronaldo Juventus Torino Fotbal extern

Continua lupta dintre Messi si Ronaldo! Starul Barcelonei i-a raspuns portughezului: doua noi recorduri doborate de argentinian in MACELUL cu Sociedad

Barcelona a facut spectacol ca in vremurile bune in deplasarea cu Real Sociedad.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Martie 2021, 09:43
Data actualizarii: Luni 22 Martie 2021, 09:53

Echipa lui Ronald Koeman a invins cu 6-1 pe terenul pe care a avut mereu probleme in ultimii ani si ramane la 4 puncte in spatele liderului Atletico Madrid cu 10 etape inainte de finalul campionatului.

Lionel Messi a pus din nou in scena un adevarat spectacol la San Sebastian. Starul argentinian a inscris doua goluri, a dat o pasa decisiva si a stabilit inca doua recorduri care vor fi greu de egalat.

  • Continua lupta dintre Messi si Ronaldo! Starul Barcelonei i-a raspuns portughezului: doua noi recorduri doborate de argentinian in MACELUL cu Sociedad

Messi a jucat meciul cu numarul 768 pentru Barcelona, devenind astfel liderul all-time la acest capitol pentru echipa catalana dupa ce l-a depasit pe legendarul Xavi.

De asemenea, cu aceste doua goluri Messi a ajuns la cifra 467 in La Liga, devenind fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate intr-o singura liga din Europa.

Aceste realizari ale argentinianului au venit la numai cateva ore dupa ce Cristiano Ronaldo a devenit oficial fotbalistul cu cele mai multe goluri din istorie. El a primit omologarea oficiala a recordului inainte de meciul cu Benevento, pierdut insa de Juventus cu 1-0.

Modifică setările cookies