Fight Night

WelKOme to Sibiu! Doua gale EXPLOZIVE, in direct la Sport.ro pe 16 si 19 octombrie. Ce luptatori de renume vin in Romania

Ambele gale sunt transmise in direct de Sport.ro, vineri 16 octombrie si luni 19 octombrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015, 12:33
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2015, 12:39
In data de 16 octombrie 2015, Sibiul va fi gazda unui show de kickbox, organizat in premiera de promotia Real Xtreme Fighting (RXF) in colaborare cu Superpro Team, eveniment realizat sub denumirea ACB (Absolute Championship Berkut) ce reprezinta o etapa preliminara pentru ACB Grand Prix Final.

Toti fanii sporturilor de contact sunt asteptati la Sala Transilvania din Sibiu, sa urmareasca pe viu 10 confruntari de exceptie. Main event-ul galei ii readuce fata in fata pe Albert Kraus, campion K1-Max si pe campionul roman Marius Tita.

Va mai intra in ring Sebastian Ciobanu, luptatorul care de-a lungul carierei sale sportive a obtinut numeroase victorii in confruntari cu nume grele din lumea artelor martiale, printre care si renumitul Mighty Mo, iar Sorin “Pantera” Tanasie, boxer roman extrem de experimentat, isi face debutul in kickboxul profesionist in cadrul galei de la Sibiu. De asemenea kickboxeri faimosi de peste hotare precum Jhonata Diniz, luptator al promotiei Glory, Hisny Beqiri, Sergej Braun, Nando Calzetta vor oferi publicului sibian show-uri pline de adrenalina si suspans.

LUNI - RXF SE INTOARCE LA SPORT.RO

Luni 19 octombrie, Sibiul va gazdui o noua gala de MMA marca Real Xtreme Fighting, RXF 20 Sibiu, eveniment care va alinia la start cei mai experimentati luptatori de arte martiale mixte din tara si din strainatate precum Ionut "Pitbull" Atodiresei, Ioan "Gerula" Vranceanu, Ivo Cuk, Sergiu Breb si Ciprian Chiru.

Main event-ul galei il va prezenta pentru prima data in cusca pe binecunoscutul luptator de kickbox la nivel mondial, olandezul Rico Verhoeven, campion al promotiei Glory la categoria grea, care isi va face debutul in MMA in data de 19 octombrie. De asemenea renumitul arbitru din UFC, Herb Dean va fi prezent in cadrul galei RXF pentru a doua oara.

Real Xtreme Fighting va invita sa luati parte la un nou show incendiar si plin de adrenalina in data de 19 octombrie, la Sala Transilvania din Sibiu.

Modifică setările cookies