Preda si Tolea pot scrie istorie pentru MMA-ul din Romania. Se bat pentru titlul mondial pe 19 decembrie, in direct la Sport.ro

Preda si Tolea pot scrie istorie pentru MMA-ul din Romania. Se bat pentru titlul mondial pe 19 decembrie, in direct la Sport.ro

Gala Fight Night "Batalia Campionilor" de la Ploiesti, este in direct la Sport.ro pe 19 decembrie.

Adrian Preda si Tolea Ciumac pot scrie istorie pentru MMA-ul profesionist din Romania. Cei doi se bat pentru titlurile mondiale puse in joc de promotia RXF in gala de la Ploiesti, ce are loc pe 19 decembrie si care va fi transmisa in direct de Sport.ro.

Cei doi sunt campionii promotiei la categoriile semi grea, respectiv categoria grea, si vor da piept cu adversari din Anglia si Polonia.

Adrian Preda il va intalni pe Dan Konecke din Anglia. Romanul are un palmares de 7 victorii in 8 meciuri disputate la profesionisti, castigand toate meciurile disputate in galele din Romania, in timp ce adversarul sau are 13 meciuri in palmares, din care 5 victorii, toate inainte de limita. Englezul vine dupa o serie buna de meciuri, castigand 3 din ultimele 4 confruntari, toate in prima repriza.

Tolea va lupta in schimb cu un luptator cunoscut deja romanilor. Polonezul Michal Wlazlo l-a invins anul trecut prin TKO pe Sandu Lungu in runda a doua, si vine sa ii ia centura si lui Tolea in gala de la Ploiesti. Wlazlo are 6 meciuri disputate si 4 victorii, toate inainte de limita!

Daca vor reusi sa castige confruntarile, cei doi vor deveni primii campioni mondiali ai promotiei RXF si primii campioni mondiali in MMA-ul profesionist din Romania!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies