Meci colosal la Bucuresti, pe 14 decembrie! Sandu Lungu urca in cusca impotriva unui urias de 1,96m si 120kg

Fight Night
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie 2015, 10:21
Data actualizarii: Miercuri 18 Noiembrie 2015, 10:45

Gala Fight Night de la Bucuresti va fi in direct la Sport.ro, luni 14 decembrie.

Sandu Lungu va urca iar in cusca, pe 14 decembrie, la Bucuresti. Acesta va da piept cu Michal Wlazlo, polonez de 1,96 metri si 120 de kilograme, ce are un palmares de 2 victorii si 2 infrangeri, toate inainte de limita.

Este al treilea meci al lui Lungu din acesta an, "Muntele Bihorului" avand 2 victorii in 2016, una prin KO in fata polonezului Kulik si una prin strangulare in fata egipteanului Hassan. "Daca tot e toata lumea in razboi atunci sa ne razboim si noi... Daca toata lumea s-ar razboi ca noi in cusca am trai intr-o lume mai buna din pacate mor oameni buni si nevinovati!", a scris Sandu Lungu pe pagina sa de Facebook.

Palmaresul lui Lungu cu polonezii este unul echilibrat, avand o victorie si o infrangere, ambele prin KO, in fata lui Kulik respectiv Czerwinski, si o victorie pe reguli de kickboxing, in fata lui Wieslaw Kwasniewski.

Gala de la Bucuresti va avea la start mai multi luptatori de categoria grea, printre care Tolea Ciumac, Marian Iordan sau campionul categoriei semigrea, Adrian Preda.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!