'What the f**k!? What the f**k!? Why the red card?!" Imagini NEDIFUZATE! Ce a facut 'CRIMINALUL' Keseru in meciul cu Aalborg

Claudiu Keseru a reusit cel mai rapid hat-trick din 2014! A avut nevoie de numai 11 minute pentru a o distruge pe Aalborg!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 18:45
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 18:51

Steaua a suferit o repriza, dar s-a dezlantuit dupa eliminarea portarului titular al danezilor, la 1-0. Ros-albastrii au mai punctat de 5 ori pana la final si au reusit scorul zilei in Europa.

Chiar daca a punctat de 3 ori, Keseru n-a avut o prima ora prea usoara contra campioanei din Danemarca. S-a chinuit in duelurile cu fundasii adversi, a ratat si s-a suparat ca n-a putut sa bata el penalty-ul care a dus la eliminarea lui Larsen.

Eforturile pe care le-a facut au meritat, pana la urma. Pentru Aalborg a urmat dezastrul, iar Keseru a fost criminalul care a distrus-o!

In clipul de mai sus vedeti reactiile lui Keseru dupa goluri, ratari si penalty-ul din care a marcat Rusescu, precum si dialogul pe care danezii l-au avut cu arbitrul rus in momentul eliminarii lui Larsen.

Video si montaj: Iulian Nedelcu

Modifică setările cookies