"Tade si Tahar, AFARA! Pe Tade daca imi da cineva 50.000, refuz! AFARA, GRATIS!!!" Becali a luat foc dupa umilinta cu Rosenborg

Steaua 0-3 Rosenborg. Becali a anuntat ca vinde iar echipa.

"Nu stiu ce s-a intamplat, cred ca greseala lui Miniru s-a luat primul gol si apoi noi nu am dat gol, ei au dat gol, aia a fost. La 2-0 mai aveam sanse, acum nu mai avem. Maine vine Vali cu salariile, sa vina cineva sa dea milionul pe luna. Eu nu mai am, nu mai pot sa mai dau banii astia. Cine vrea, sa vina sa ia Steaua. Daca o dau, o dau cu o conditie, sa iau eu banii pe jucatori atunci cand vor fi vanduti. Ce, sunt obligat sa stau eu la Steaua? Trebuie sa fii prost sa dai foc la un milion.

Vine maine Argaseala cu salariile, Tade, liber, Tahar, liber, vedem ce putem sa taiem din salarii, sa putem sa traim. Din alea 7 milioane pe care le mai am, mai putem sa stam un an de zile, cu ce mai luat din televizare. Trebuie sa renunt la jucatori ca nu mai am bani. O spun si eu de oftica, nu abandonez eu asa usor.

I-am zis ca Tade nu vreau bani pe el, daca imi da cineva 50.000 eu il dau gratis. Tahar a intrat... saracul, pe ce sa ii dau banii. Sunt vreo 3 jucatori la care pot renunta, o sa le micsorez salariile si lor. Eu nu imi fac probleme de campionat, iau la pas campionatul in Romania.

Mirel l-a adus la echipa doar pe Hamroun, care e cel mai bun dintre toti. Eu am facut toate transferurile la Steaua.", a spus Gigi Becali dupa meci la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies