Steaua se pregateste sa fie BOMBARDATA in Europa! Analiza care il face pe Iliesta sa nu mai inteleaga NIMIC

Autor: Sport.ro
Marti 18 Octombrie 2011, 11:24

	Steaua se pregateste sa fie BOMBARDATA in Europa! Analiza care il face pe Iliesta sa nu mai inteleaga NIMIC

Becali e sigur de calificarea in primavara europeana. S-a bucurat cand a auzit ca va juca impotriva lui Maccabi Haifa si a lui AEK Larnaca, doua echipe in fata carora credea ca va face spectacol.

Steaua a facut 0-0 cu Schalke, la Cluj, iar in al doilea meci din grupa a fost aproape de rusine. N-a putut sa o bata pe AEK Larnaca, iar Ronny Levy s-a despartit de echipa.

In cele doua partide disputate pana acum, Steaua n-a tras decat de 5 ori pe spatiul portii si are a doua cea mai slaba medie dintre toate echipele aflate in grupe! Doar echipa care a scos-o pe Dinamo, Vorksla Poltava, si FC Copenhaga, cu o medie de doua suturi pe poarta stau mai prost.

In schimb, Maccabi Haifa e printre cele mai tari din Europa League! A tras de 15 ori pe poarta in doua meciuri, si e depasita numai de Twente si Malmo, care au nimerit de 18 ori cadrul portii. Chiar daca Stanca are deja emotii, statistica ii da totusi motive sa spere ca n-o va pati rau in Israel. Maccabi a dat doar doua goluri pana acum in competitie.

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies