Steaua a pus in vanzare biletele pentru meciul cu Rio Ave: 15 lei cele mai ieftine, 500 la VIP! Vezi preturile

Steaua a pus in vanzare biletele pentru meciul cu Rio Ave: 15 lei cele mai ieftine, 500 la VIP! Vezi preturile

Cu 3 puncte acumulate in primele doua partide din faza grupelor Europa League, Steaua este cotata cu sanse reale la obtinerea locului 2 si a calificarii in primavara europeana.

Invinsi la Kiev de ucrainienii de la Dinamo, scor 1-3, stelistii au in fata o dubla ce se poate dovedi a fi decisiva pentru calificarea in primavara europeana a Europa League.

Steaua a strans 3 puncte din primele doua partide disputate, invingandu-i la scor (6-0) pe danezii de la Aalborg, insa cedand pe terenul ucrainienilor de la Dinamo Kiev.

Pentru echipa lui Costel Galca urmeaza o dubla foarte importanta cu portughezii de la Rio Ave, cei care au pierdut pana acum ambele jocuri disputate (0-3 cu Dinamo si 0-1 cu Aalborg). Steaua va intalni Rio Ave pe 23 octombrie si 6 noiembrie, iar la capatul dublei ar putea avea asigurata in mare parte calificarea, daca va obtine 6 puncte.

Oficialii stelisti le cer tot sprijinul fanilor, cei care pot crea o atmosfera infernala pentru lusitanii de la Rio Ave pe National Arena. Acestia au pus deja in vanzare biletele pentru partida de pe 23 octombrie.

Cel mai ieftin bilet la partida Steaua - Rio Ave va costa 15 lei, in timp ce un tichet la zona VIP va putea fi achizitionat cu un pret intre 150 si 500 de lei.

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul oficial biletesteaua.ro, iar in cazul in care acestea nu se vor epuiza, vor fi redistribuite la casele de bilete ale stadionului national.

Preturile biletelor

Peluze - Inelul 3 - 15 lei, Inelul 2 - 20 de lei, Inelul 1 - 30 de lei

Tribuna a II-a - Inelul 3 - 30 de lei, Inelul 2 - 40 de lei la sectoarele periferice si 65 de lei la cele centrale, Inelul I - sectoarele periferice - 50 de lei, respectiv 100 de lei la cele centrale

Tribuna I - Inelul 3 - 30 de lei, Inelul 2 - 40 de lei

VIP 3 - 150 de lei, VIP 2 - 175 de lei, VIP 1 - 200 de lei, Loje - 500 de lei

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies