Razboi la Ujpest-Steaua! Cum va fi la Ungaria-Romania?

Ujpest - Steaua 1-2 s-a transformat intr-un razboi... romano-maghiar! Bombe, Surdu scuipat de jurnalistii maghiari, suporteri loviti de o torta si trimisi la spital, plus refrenul preferat al galeriei maghiare - "tiganii, tiganii" - sunt ingredientele unei lupte dure care s-a dat la Budapesta. Urmeaza Ungaria - Romania, pe 12 august, in direct la PRO TV!

VIDEO: Fanii Stelei au facut accident cu un microbuz al politiei maghiare: 7 raniti!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2009, 20:31
Data actualizarii: Sambata 25 Iulie 2009, 12:03

Stelistii i-au infuriat tare la final pe unguri - au defilat cu steagul Romaniei pe teren la Budapesta. Lucur care i-a scos din minti pana si pe jurnalistii maghiari.

Culmea, cel mai fluierat a fost insa romanul de origine maghiara - Szekely, care a dat si gol cu Ujpest.

Steaua - Ujpest a fost la un pas sa se opreasca de tot la pauza, cand galeriile au luat foc. Pauza a durat 25 de minute - iar jucatorii nu stiau daca se mai joaca sau nu.

Ungurii au lansat torte de la distanta catre galeria Stelei. 6 dintre suporterii romani au fost nimeriti, raniti si dusi la spital.

Becali stie de unde li se trage stelistilor - de la banner-ul din tur, in care s-au luat de natiunea maghiara. Fanii rai ai lui Ujpest... au ripostat cu un atac la fel de dur. "Cum recunosti un tigan? Vorbeste romaneste" - a fost mesajul ungurilor, care au gasit raspuns si la banner-ul stelistilor din Ghencea.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies