ATENTIE la Beer Sheva! A batut-o pe Inter si e campioana in ultimii doi ani in Israel

ATENTIE la Beer Sheva! A batut-o pe Inter si e campioana in ultimii doi ani in Israel

Hapoel Beer-Sheva a intrat in istorie pentru ca a devenit prima echipa care s-a impus in fata lui Inter tur-retur, in grupele Europa League.

Clubul a fost fondat in 1949, iar din sezonul 2015-2016 echipa a disputat meciurile de acasa pe stadionul Turner care are capacitatea de 16.000 de locuri. De-a lungul timpului, Beer-Sheva a castigat 4 titluri, primul fiind luat in 1975.

In sezonul 2016-2017, echipa din Israel a si-a atins cea mai mare performanta, asigurandu-si un loc in grupele Europa League, dupa victoria in fata lui Olympiacos. Impreuna cu Sparta Praga, Beer-Sheva s-a calificat in optimi dintr-o grupa in care se mai aflau Southampton si Inter Milano. Beer Sheva a avut doua victorii memorabile in fata lui Inter Milano, devenind prima echipa din istorie care a i-a batut pe italieni in aceeasi grupa si in tur, si in retur. Israelenii au fost scosi din Europa League de Besiktas.

Beer Sheva are una dintre cele mai mari galerii din Israel, iar in sezonul 2012-2013 suporterii echipei au castigat premiul fair-play.

Citeste si:SteauaBeer-Sheva
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies