Europa League

Omul care a inventat La Masia rade de "Tiki Takaaa Barcelonaaa": "Vrei sa arati ca esti tare in Europa? Pai cu Steaua te masori tu?"

Becali viseaza sa-si faca o echipa de finala Europa League, legendele care au scris istorie in fotbal spun ca Steaua este prea mica pentru a fi luata in serios.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2012, 11:12
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2012, 11:19

Visul "TikiTaka Barcelona" este facut praf de chiar cel care a adus TikiTaka in fotbal cu adevarat. Becali vrea finala in 2012, dar niciun club important din Europa League nu-l baga in seama.

Inventatorul fotbalului total, omul care a copiat in Barcelona academia lui Ajax, Johan Cruyff spune ca singura cale ca echipe din Europa League sa creasca e sa inceteze sa-si mai masoare fortele cu echipe precum Steaua, Anderlecht si Trabzonspor.

"Toate echipele olandeze din Europa cred ca au facut treburi exceptionale. E clar ca Manchester United este un club mai mare decat Steaua, Trabzonspor si Anderlecht, dar daca vrei sa ajungi in top, atunci cu Manchester trebuie sa te bati in realitate", a declarat Cruyff pentru presa olandeza.


Modifică setările cookies