Man. United 1-2 Ajax! Ajax a fost aproape sa detoneze BOMBA pe Old Trafford! Manchester e cu un pas mai aproape de finala! VIDEO

Manchester s-a calificat cu emotii. Englezii au batut cu 2-0 in tur si au fost condusi in ultimele minute cu 2-1. Olandezii nu au fost in stare sa marcheze si al treilea gol, ce i-ar fi dus in optimi!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2012, 23:48
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2012, 00:12

 Manchester United:  De Gea, Jones, Smalling, Fabio, Rafael, Park Ji-Sung, Nani, Young, Cleverley, Berbatov, Hernández SUBS: Amos, Evra, Evans, Giggs, Carrick, Scholes, Welbeck.

 Ajax:  Vermeer, Alderweireld, Vertonghen, Anita, van Rhijn, Koppers, Eriksen, de Jong, Lodeiro, Sulejmani, Özbiliz SUBS: Cillessen, Ooijer, Blind, Serero, Aissati, Ebecilio, Klaassen.

===========================

 FAZELE MECIULUI: 

FINAL! Manchester se califica insa o face cu emotii! Ajax a castigat neasteptat pe Old Trafford!

'87: GOOOOOOOOOOOOOOL AJAX!!!!!!!!!!! Alderweireld marcheaza si Ajax este la un gol de o surpriza enorma in Europa League!!!

«» Iese Lodeiro, intra Blind

'83: Ajax pierde timp, olandezii au nevoie de 2 goluri! Ritmul este destul de moale iar Manchester sta la adapostul acelui 2-0 din tur!

'70: Scholes este cel mai bun pasator la mijlocul terenului! Veteranul lui United aproape ca nu a gresit nicio pasa!

«» Iese Eriksen, intra Serero
«» Iese Cleverley, intra Evans
«» Iese Young, intra Scholes

'50: Ajax pune presiune pe Manchester! Olandezii tin mai bine mijlocul terenului!

'46: A inceput a doua repriza

PAUZA!

'37: GOOOOOOOOOOOOOOL AJAX!!!!!!!!!!! Ozbiliz reuseste sa inscrie si sa readuca sperante olandezilor! Ajax are nevoie de 2 goluri pentru calificare!

'28: EROARE a lui De Gea! Portarul lui Manchester gafeaza insa olandezii nu sunt in stare sa profite de ocazie!

'20: Ocazie pentru United! Vermeer scoate o minge usoara a lui Rafael. Faza ar fi putut fi mult mai periculoasa daca Rafael ar fi avut cui sa paseze!

'13: Eriksen trimite un sut periculos cu dreptul dar mingea este deviata si se duce in corner!

'6: GOOOOOOOOOOOOOOOOL Manchesterrrrrrrrrr! Hernandez reuseste sa inscrie si Manchester conduce cu 3-0 in dubla mansa!!!

'0: A inceput meciul

Modifică setările cookies