Incepe CUTREMURUL la Astra: "Asa ceva se plateste! Trebuia sa avem 18 jucatori, am avut doar 17! Nu asa se conduce un club!"

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Octombrie 2014, 00:11

	Incepe CUTREMURUL la Astra: "Asa ceva se plateste! Trebuia sa avem 18 jucatori, am avut doar 17! Nu asa se conduce un club!"

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra, s-a enervat dupa meciul pierdut la Glasgow. El a lasat sa se inteleaga ca e vina conducerii pentru ca Astra a avut pe foaie 18 jucatori, insa disponibili au fost doar 17.

"Doua sezoane de transferuri ratate complet. Iar asta de plateste. Am fost singura echipa care trebuia sa punem pe banca 18 jucatori, dar am pus doar 17...

Venirea lui Protasov la noi este un lucru bun, sunt convins de asta. Se vede deja in joc.

Am adus jucatori care stau pe bani multi, ca pensionarii, dintre care unii pleaca in Franta, fara macar sa ne spuna... Le platim zeci de mii de euro unor jucatori care nici nu au venit macar aici, la meci.

Nu asa se conduce un club, iar asta se va schimba. Nu mai merge asa. Eu nu vorbesc despre Dinu Gheorghe, zic despre situatia echipei, despre ce vad ca se intampla. Noi avem obligatia sa aducem 18 jucatori la meci, dar am adus doar 17", a spus Ioan Niculae la Digi.

Coronavirus România, bilanț 1 martie. Peste 800.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies