Ilie renunta la Bonfim pentru meciul din Europa League! Cum ar putea arata Steaua cu Grasshopper

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 August 2010, 09:16

	Ilie renunta la Bonfim pentru meciul din Europa League! Cum ar putea arata Steaua cu Grasshopper

Steaua - Grasshopper, joi ora 20.45, la PRO TV si www.sport.ro

Ilie Dumitrescu este in fata primului test serios de la venirea la Steaua. Ros-albastrii joaca maine seara prima mansa din play-off-ul Europa League si nici nu concep un alt rezultat decat victoria.

Proaspat instalat pe banca tehnica a Stelei, Ilie si-a stabilit deja obiectie marete pentru acest sezon: titlul, Cupa si grupele Europa League, si asta in conditiile in care are la dispozitie un lot nou, cu multi jucatori adusi in aceasta vara.

Fostul international si-a inceput cu dreptul aventura la Steaua, dupa victoria de pe teren propriu cu Branesti, insa a primit critici din partea suporterilor ros-albastrii, care au taxat jocul defensiv gandit de el.

De asemenea, si Dumitru Dragomir a observat cateva probleme in randul Stelei si recomanda antrenorului Stelei sa il inlocuiasca pe Bonfim pentru meciul de maine seara.

"Emeghara e peste Bonfim ca fotbalist. Abrudan face fata. Latovlevici pleaca bine in atac, loveste bine mingea. Radut joaca acum la valoarea lui, dar joaca la Steaua, nu la Curtea de Arges. Eu zic ca nu a jucat asa de rau. El e talentat, dar trebuie sa i se dea putina atentie si trebuie sa se umble putin la tineretea asta talentata.", a declarat seful Ligii la Sport.ro.

Echipa probabila a Stelei in meciul cu Grasshopper:

Tatarusanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevic - Nicolita, Stoica, Radut, Tanase - Stancu, Kapetanos

Cum vrei sa arate primul 11 al Stelei la meciul de maine seara?

La Suceava, epidemia de Covid-19 a scăpat de sub control. Nelu Tătaru: „Un focar ce trebuie rezolvat militar”
BRAT