Florin Maxim avertizează înainte de Paksi - Corvinul: ”Le-am spus asta băieților”

Paksi - Corvinul Europa League Florin Maxim Europa League Florin Maxim (Corvinul Hunedoara) / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 16:13
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 16:13

Paksi - Corvinul e LIVE TEXT pe www.sport.ro de la ora 20:00, în primul tur preliminar din UEFA Europa League.

Hunedorenii au obținut accederea în tururile preliminare din Europa League după ce au învins Oțelul Galați la finele stagiunii trecute și au câștigat Cupa României.

Florin Maxim avertizează înainte de Paksi - Corvinul: ”Le-am spus asta băieților”

Florin Maxim și-a atenționat elevii înainte de meciul cu Paksi. Antrenorul corviniștilor a menționat că ungurii sunt o ”echipă arțăgoasă”, dar și că sunt combinativi și au o identitate de joc.

Returul dintre Corvinul și Paksi va avea loc joia viitoare, de la ora 21:00, la Hunedoara. Confruntarea va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.sport.ro, cât și pe Facebook Sport.ro.

”Ne așteaptă un meci european, așteptările sunt mari. Știm că întâlnim o echipă bună din campionat trecut din Ungaria, s-a clasat pe locul 2 și a câștigat Cupa. Știm că în componența echipei sunt doar jucători maghiari, sunt o echipă unită. Au arătat-o prin parcursul lor, prin rezultatele obținute. Dar și noi avem atuurile noastre și vrem să speculăm acest lucru.

Normal că ne-ar bucura o victorie, dar vedem după meci. Jucăm împotriva unei echipei puternice a campionatului maghiar de fotbal. Ce vom obține, vom vedea după cele 90 de minute.

Pe Paksi i-am văzut doar pe video, dar vă pot spune un lucru. Este o echipă foarte combativă, articulată, cu identitate, știe ce își propune. O echipă care în finala Cupei, după ce a luat cartonaș roșu în minutul 34, a stat în picioare împotriva celor de la Ferencvaros, care este un colos, știm și noi. Nu poate decât să stragă acel semnal de alarmă. 

E o echipă foarte combativă și asta i-am atenționat pe băieți de când am văzut că o să jucăm împotriva ei. E o echipă foarte arțăgoasă și drept dovadă stau rezultatele din sezonul trecut”, a spus Florin Maxim la o conferință de presă.

Chiar dacă a câștigat Cupa României și joacă în tururile preliminare din Europa League, Corvinul nu a primit licența pentru SuperLiga, în ciuda faptului că s-a poziționat pe loc de promovare în play-off-ul eșalonului secund. Hunedorenii vor evolua, așadar, în sezonul 2024/25, tot în Liga 2.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!