Faza care putea schimba soarta partidei! Chipciu a fost la un pas de 1-0, dar stelistii au avut ghinion! Vezi BARA din minutul 29

Dinamo Kiev 3-1 Steaua | Echipa lui Costel Galca a pierdut cel de-al doilea meci din faza grupelor Europa League, cedand in fata ucrainienilor de la Dinamo Kiev. Steaua putea schimba, insa, soarta partidei la 0-0, cand a avut o bara.

Steaua a pierdut cu 1-3 pe terenul ucrainienilor de la Dinamo Kiev, dupa un meci nu tocmai entuziasmant facut de jucatorii lui Costel Galca.

Dinamo a invins prin golurile marcate de Yarmolenko, Kravets si Teodorczyk, in timp ce reusita Stelei a fost semnata de Raul Rusescu.

Soarta partidei putea fi insa cu totul alta daca Alex Chipciu reusea sa fructifice cea mai mare ocazie a primei reprize. Mijlocasul stelist a fost lansat perfect in minutul 29 de Claudiu Keseru, dar sutul sau a fost respins de portarul Rybka in bara.

Chipciu a primit perfect de la Keseru la o faza rapida de contraatac a Stelei. Septarul campioanei a preluat destul de bine, dar sutul a fost unul nu tocmai stralucit, goalkeeperul Rybka avand timp sa plonjeze si sa schimbe traiectoria balonului.

Faza din minutul 29 a consemnat si cea mai mare ocazie a Stelei din prima repriza.

Ucrainienii au reusit 10 minute mai tarziu sa dea lovitura prin Yarmolenko, dupa o faza "scoala" la o lovitura libera.

Ocazia lui Chipciu este la minutul 2:25 (minutul 29:30 al meciului).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden s-a instalat la Casa Albă. Primele 15 ordine executive semnate de noul președinte american
BRAT

Modifică setările cookies