"E un meci vital pentru Lyon si pentru fotbalul francez!" Mesajul presedintelui Aulas catre Astra la sosirea in Romania

"E un meci vital pentru Lyon si pentru fotbalul francez!" Mesajul presedintelui Aulas catre Astra la sosirea in Romania

Lyon se afla intr-o situatie in care nu si-ar fi imaginat niciodata ca ar putea ajunge. Aulas a sosit in Romania alaturi de lotul lui Lyon si anunta ca sunt gata sa faca meciul vietii pentru a intoarce rezultatul din tur.

Astra a furnizat una dintre cele mai mari surprize din Europa in tur, dupa ce a invins-o cu 2-1 pe Lyon, chiar la ea acasa. Francezii promit ca totul a fost un accident:

"Dupa un meci tur in care nu am fost buni, ne aflam intr-un context dificil dupa esecul de acasa si cu jucatori accidentati. Suntem intr-o situatie grea. Dar in astfel de situatii se vad jucatorii taletati. Tinerii pot sa isi arate calitatile si jucatorii confirmati statutul."

"Aceasta calificare este vitala pentru club si pentru fotbalul francez. Am discutat cu jucatorii. S-au luat toate masurile pentru a ne realiza obiectivul calificarii. Am venit in Romania convinsi ca putem face asta. Exista aceasta dorinta de a demonstra contrariul a ceea ce s-a intamplat, am citit si am auzit. Ar fi o performanta sa ne calificam. Am convingerea ca inca totul este posibil", a spus Aulas.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prima reacție a ministrului Vlad Voiculescu după tragedia de la Victor Babeș
BRAT
Modifică setările cookies