Steaua Europa League Osmanlispor Europa League

"Ce a vrut Steaua de la meciul asta? N-am inteles nimic. Sa nu ai nicio ocazie?!" Jocul Stelei de la Ankara, inclusiv in 11 la 11, criticat de un fost mare jucator al ros-albastrilor

Osmanlispor 2-0 Steaua | Vicecampioana Romaniei a debutat cu o infrangere in grupele UEFA Europa League, pierzand la Ankara, impotriva echipei lui Raul Rusescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Septembrie 2016, 10:55
Data actualizarii: Vineri 16 Septembrie 2016, 11:07

Basarab Panduru, fostul jucator al Stelei si al echipei nationale, nu crede ca formatia ros-albastra ar fi putut scoate un rezultat pozitiv nici in 11 la 11. Acesta spune ca "nu a inteles nimic" din jocul echipei lui Laurentiu Reghecampf la Ankara.

"Este greu sa spui ce a vrut Steaua de la meciul asta. Nu am inteles nimic. 

Nu este grav ca ai pierdut la Ankara, puteai sa pierzi, dar felul in care ai pierdut, felul in care ai jucat... Steaua nu a avut nicio ocazie. Sa nu ai nicio ocazie, aici este o mare problema.

Despre eliminarea lui Enache, ne uitam pe Regulamentul intern de la Steaua si vedem ce trebuie sa pateasca. Nu are nicio scuza, pentru ca Enache se invarte, adversarul este insa la un metru de el, si oricum Enache avea deja cartonas galben.

As vrea sa cred ca nu asta este Steaua. Trebuie sa uite meciul rapid si sa nu mai joace niciodata asa", a spus Panduru la Dolce Sport.

Steaua a pierdut cu 0-2 meciul cu Osmanlispor. Enache a fost eliminat in minutul 45, apoi turcii au reusit sa inscrie golurile victoriei in minutele 64 si 74 prin Diabate si Umar.

Modifică setările cookies