Astra SPARGE BANCA dupa calificarea in grupele Europa League! Anuntul lui Dinu Gheorghe dupa meciul cu Lyon

Astra SPARGE BANCA dupa calificarea in grupele Europa League! Anuntul lui Dinu Gheorghe dupa meciul cu Lyon

Astra are planuri mari in grupele Europa League! Grandin nu e ultima lovitura importanta pe care clubul o da in aceasta perioada de transferuri.

Presedintele Dinu Gheorghe spune ca Ioan Niculae va mai investi in cateva mutari spectaculoase pana la finalul perioadei de achizitii. Oficialul crede ca principalul merit pentru calificarea in grupele Europa League ii revine antrenorului Daniel Isaila.

"Acum doi ani plecam la drum cu 15 jucatori, cu un antrenor schimbat dupa 4 etape, a fost greu. Imi pare rau pentru Aulas, ne-am simtit foarte bine si la meciul tur, si la retur. Immi pare bine ca am reusit sa-l supar putin. Maine o sa-i dau un mail si vom reveni la o relatie normala, asa cum trebuie sa fie.

Maine dimineata ma duc la aeroport sa caut un bilet, niciodata nu-mi fac planul aiurea. Pentru calificare, pentru dubla asta cu Lyon, e meritul lui Isaila. A aratat ca e un antrenor foarte bun. Trebuie sa aratam si in grupe lucruri bune. Trebuie sa ne intarim, o sa ne intarim zilele viitoare", a spus Dinu Gheorghe la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. PNL nu renunță la Cîțu ca premier: ”Nici nu se pune în discuţie”
BRAT
Modifică setările cookies