200 de suporteri vor insoti pe Dinamo la Split!

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 August 2010, 07:42

	200 de suporteri vor insoti pe Dinamo la Split!

Aproximativ 200 de suporteri bucuresteni vor insoti Dinamo in Croatia pentru a urmari partida din cea de-a doua mansa a turului III preliminar al Ligii Europa, pe care formatia antrenata de Ioan Andone o va sustine, joi, cu Hajduk Split, informeaza surse din cadrul echipei.

Celor doua sute de suporteri care vor face deplasarea din Bucuresti li se vor alatura alti 50 de cetateni romani care traiesc in Italia.

Fanii romani vor fi insotiti in Croatia de doi reprezentanti ai Jandarmeriei, care vor colabora cu fortele de ordine locale pentru evitarea unor eventuale conflicte intre suporterii dinamovisti si cei ai lui Hajduk.

Dinamo i-au fost alocate 250 de bilete pentru fani, la pretul de 50 kune croate (aproximativ 7 euro).

Cu ocazia meciului tur, disputat joia trecuta la Bucuresti, cu cateva ore inainte de debutul partidei, 20 de suporteri au fost dusi la Sectia 10 de politie, 17 ai echipei Hajduk Split si trei dinamovisti, iar alti 11 fani romani, printre care unul ce purta insemnele Stelei, au fost condusi la Sectia 14, dupa o bataie care a avut loc in zona magazinului Unirea din Capitala. Aproximativ 50 de suporteri ai formatiilor Dinamo si Hajduk Split s-au intalnit in zona magazinului Unirea, unde a avut loc un conflict, iar jandarmii au intervenit pentru a-i desparti. Doi fani croati au avut nevoie de ingrijiri medicale, unul cu fractura de piramida nazala si altul cu un traumatism cranio-cerebral in zona cefei.

Potrivit reprezentantilor Jandarmeriei, peste 150 de fani ai echipei Hajduk Split au sosit in Bucuresti, pentru a asista la meciul tur cu Dinamo, desi, in urma unei decizii a UEFA, nu aveau voie sa patrunda pe arena din Soseaua Stefan cel Mare ca galerie organizata sau purtand insemne ale gruparii croate.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Epidemia de coronavirus ar putea duce la o nouă criză economică globală. "Otravă pentru pieţele financiare"
BRAT