EURO

"S-a uitat cineva la ce a facut un copil de 18 ani?!". Luis Enrique, impresionat de 'pustiul-minune' Pedri! Ce a spus dupa eliminare

Spania a fost calificata de la EURO 2020, dupa ce a fost invinsa in semifinale de Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 14:45
Data actualizarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 15:01

Ibericii au pierdut la penaly-uri, insa selectionerul ibericilor s-a declarat multumit de prestatia jucatorilor, in ciuda rezultatului. 

Unul dintre remarcatii lui Luis Enrique a fost Pedri, fotbalistul de 18 ani care a impresionat prin tehnica si ambitie. 

"Ati vazut ce a facut pustiul de 18 ani numit Pedri? Nici macar Andreas Iniesta nu a facut ceea ce a facut el. Nu am vazut pe nimeni la vreun campionat european, mondial sau Olimpiada sa faca ceea ce a aratat Pedri la EURO 2020. Nu am mai vazut asa ceva pana acum. Este ceva ce sfideaza logica", a declarat Enrique. 

Dupa 90 de minute, Italia si Spania s-au aflat la egalitate, gratie golurilor marcate de Federico Chiesa si Alvaro Morata. Dupa cele doua reprize de prelungire, situatia a ramas neschimbata pe tabela de marcaj, motiv pentru care s-a ajuns la loviturile de departajare, unde Italia s-a impus cu 4-2. 

Cea de-a doua semifinala, Anglia - Danemarca, este de la 22:00, pe PRO TV si VOYO! Partida este si liveTEXT pe www.sport.ro. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies